TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ İLE MEDICAL PARK HASTANELERİ ARASINDA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ
Tarih: 12.06.2015| Okunma Sayısı: 89

Türkiye Barolar Birliği ve Medical Park Hastaneleri arasında “Tedavi Hizmetleri Alım Sözleşmesi” Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Medical Park Grup Koordinatörü Başak Erel tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, “Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu kapsamında meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmet konusunda önemli anlaşmalardan birini bugün gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra da Medical Park Hastaneleri ile işbirliğimiz devam edecek” dedi.
İmza törenine; Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler, Genel Sekreter Av. Güneş Gürseler, Sayman Üye Av. Sabri Erdal Güngör, Başkan Başdanışmanları Av. Zafer Köken ile Av. Prof. Dr. Necdet Basa, Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Müdürü Abdurrahman Karip, Danışman Hekim Doç. Dr. Oktay Büyükaşık, Medical Park Grup Direktörü Ruhsan Gezgin, Medical Park Ankara Hastanesi Genel Müdürü Tonguç Sugüneş ve Medical Park Grup Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Özlem Aydın katıldı.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabilecekler. Ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler. Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabilecekler.

Anlaşma; tüm Türkiye'deki Medical Park Hastaneleri (Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Ordu, Samsun, Tokat, Trabzon, Uşak, Zonguldak) için geçerlidir.

* Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Yönetmeliği 1 ve 3 nolu yönergede tarif edilen istisnalar hariçtir.

Ayrıntılı bilgi için:

<<<Nisan 2018><<