AKSARAY

AralıkOcakŞubat
KAHVALTI
Tarih: 10.07.2017 | Okunma Sayısı: 361 | | |
Baro Başkanımız Av. Beytullah COŞKUN Başkanlığında, Baro Başkan Yardımcımız Av. Murat BİÇKİN, Baro Genel Sekreterimiz Av. Gülfidan KÖSE,Baro Saymanımız Av. Cüneyt AVAN Baromuz Yönetim Kurulu üyeleri Av. Barış KARAPINAR , Av. Cavit AŞCI ve Av.Fulya YAVUZTÜRK ÖZKARACA; stajyer avukatlarımızla kahvaltıda bir araya geldiler.

Baro Başkanımız Av. Beytullah COŞKUN, kahvaltıda yapmış olduğu konuşmasında; “Stajyer avukatlarımızın tam anlamıyla eğitilmeleri, iyi bir şekilde yetişmeleri, her anlamda donanımlı bir hukukçu olmalarının başlangıcı birlik ve beraberliktir. Bunun içinde stajyerlerimizin tanışması, kaynaşması, birbirleriyle gerek staj döneminde gerekse ruhsat aldıktan sonra iyi ilişkiler içinde bulunmaları için bu tür programlar düzenlemekteyiz. Bizlerle beraber olan davetimize iştirak ederek içimizi ısıtan tüm stajyer avukatlarımıza şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

21.01.2018 Pazar