BASIN AÇIKLAMASI
Tarih: 13.07.2017| Okunma Sayısı: 276

BASIN AÇIKLAMASI

15 Temmuz 2016 tarihinde adı bizden soyadı bizden görüntüsü bizden, ancak kalbi ve beynini başkalarına kiraya vermiş, bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip, gerçek kimlik ve düşüncelerini gizleyerek devletin güzide makamlarına kadar sızmış vatan hainleri ülkemizi işgale kalkışmışlardır. Bu vatan hainleri demokrasimize, bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, vatandaşlarımızın iradesi ile seçimle devlet yönetimine gelmiş devlet büyüklerimize, TBMM ‘ne Vatanına, bayrağına, demokrasiye bağlı askerlerimize alçakça haince saldırmışlardır. Bu vatan hainleri karşılarında demokrasiye, vatanına, bayrağına sahip çıkan bu uğurda şahadete gözünü kırpmadan koşan şanlı ve şerefli Büyük Türk Milletini bulmuşlardır.

Yüce Türk Milletinin kararlı, azimli duruş ve tavrı hainlerin emellerini kursağında bırakmıştır. Büyük Türk Milletinin bu tavrı dosta güven zalime korku vermiştir.

Devletimiz üzerinde hain ve pis emelleri olanların halen sinsi ve kahpece çalışmaları devam etmekte olup, Türkiye Cumhuriyetinin ve Büyük Türk milletinin düşmanı olan, büyümesini hazmedemeyen dış güçlerde bu hainlere destek vermektedir.

Fetöye karşı her türlü örgütün üzerinde fedakarca çalışan ve mücadele veren başta Cumhurbaşkanımız, savcılarımız, hakimlerimiz ve güvenlik güçlerimize Aksaray barosu olarak her türlü destek sağlanmıştır, sağlanmaya devam edecektir. Çünkü bu vatan hepimizindir. Bizim başkaları gibi gidecek yerimizde yoktur. vatanın bölünmez bütünlüğü, Türk milletinin huzur ve refahı için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Aksaray Barosu olarak Devletimizin ve Milletimizin yanında oluğumuzu tüm kamuoyu ile paylaşır, tüm Şehitlerimizi saygı ve minnetle yad eder, gazilerimize ALLAH’ dan şifa dileriz.13.07.2017

Av. Beytullah COŞKUN

<<<Mayıs 2018><<