KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI İÇ ANADOLU BÖLGE ELEMELERİ BASIN AÇIKLAMASI
Tarih: 8.05.2018| Okunma Sayısı: 288

Aksaray Baro Başkanı Av. Beytullah COŞKUN; Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Bölge elemelerinde Baromuzu ve İlimizi en iyi şekilde temsil eden ve bu başarıya emeği geçenleri kutluyorum.

Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Güney Doğu Anadolu Bölgelerinde aynı gün ve saatte, aynı olay metni üzerinden iddia ve savunma makamı olarak gerçekleştirilen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması renkli görüntülere sahne olurken, yarışmaya Aksaray Barosu ekibi damga vurdu.

5-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Eskişehir Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması İç Anadolu Bölge elemelerinde Aksaray Barosu Yönetim Kurulu üyemiz Av. Cavit AŞCI koordinatörlüğünde Aksaray Barosunu temsil eden Stajyer Avukatlar Ferdane KARAYAZILI, Gülşen Aybüke AŞCI, Hatice AKDEMİR ve Tutku ÇETİN; İç Anadolu Bölge 3. oldular.

Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması 2018 İç Anadolu Bölgesi elemelerinde Bölge üçüncüsü olarak Aksaray’ımızı başarı ile temsil eden Aksaray Barosu ekibini yalnız bırakmayan Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah COŞKUN; “Kaybedeni kesinlikle olmayan bir yarışma, meslek dayanışmasının, birliktelik ve ekip ruhunun en güzel şekilde sergilendiği benzerine az rastlanır bir yarış ve Aksaray Barosu olarak biz yarışta yarışmacılarımız Stj.Av.Ferdane KARAYAZILI, Stj.Av.Gülşen Aybüke AŞCI, Stj.Av.Hatice AKDEMİR ve Stj.Av.Tutku ÇETİN’in sergilemiş oldukları üstün başarı ve performans ile adlarından söz ettirmeyi başarmışlar ve kazanmak kadar yarışmanın da ne kadar önemli olduğunu göstermişlerdir. Yarışma sonrası göğsümüzü kabartan ve bizleri onurlandıran tüm kızlarımızı canı yürekten kutluyor, emeği geçen meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

İnternet Haberleri İçin Tıklayınız Haber 1 Haber 2 Haber 3

<<<Ekim 2018><<