İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
13.03.2020Tüm IlanlarNeşe KavakMerhaba, Ankara da faaliyet gösteren serbest çalışan bir avukatım. Büromu yeni açtığım için duruşma takibi yapabileceğim büro aramaktayım. Ankara Bölgesi Polatlı, Kazan, Kalecik, Gölbaşı, Çankırı, Çorum, Kırıkkale kapsamında duruşma takibi için aylık düzenli gelir karşılığı yahut işbaşı ücretlendirilmek üzere çalışmak üzere değerlendirilmek maksadıyla ilan vermekteyim. Saygılarımla Av. Neşe KAVAK5423025577
09.03.2020DiğerÇAĞATAY HANİstanbul içi ve çevre illerde haciz, muhafaza işlemleriniz ilaveten icra dosyalarınıza hukuki işlemler uygun ücrette gerçekleştirilir. Saygılarımla.5545644954
29.02.2020AvukatKadriye YiğitAdliye stajım bitmek üzere Stajımın ikinci altıncı ayını aktif olarak geçirebileceğim bir büro arıyorum.5310830002
18.02.2020Tüm IlanlarAv. Emin Burak KEKEÇKayseri merkezde duruşma ve diğer kurum işlemlerinde meslektaşlarımıza yardımcı olabilirim.5523253532
12.02.2020Tüm IlanlarAv. Ayşe YAZICIKonya ve ilçelerindeki duruşma, haciz, arabuluculuk görüşmesi ve diğer tüm hukuki işlemlerinizde ücret-i mukabilinde yardımcı olabilirim.5059300612
15.01.2020DiğerÇağatay Yilmazİstanbul içi ve marmara bölgesi diger adliyelerde icra dosyalariniza haciz yapabilir ve muhafaza islemleri gerçekleştirebilirim. Ekonomik olarak. Ayrıca icra dosyalarınıza her türlü hukuki işlemler de yapabilirim. Saygılarımla.5545644954

<<<Haziran 2020><<
Haziran 2020