CMK EĞİTİM SEMİNERİ ve UHAP UYGULAMA YÖNETİMİ
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Çetin ARSLAN’ın sunumu ile “Ceza Muhakemesinde Hukuka Aykırı Delil” , Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Yağmur Müge AKMAN’ın sunumu ile “ Müdafinin Dosya İnceleme Yetkisi Üzerine Bazı Tespit ve Değerlendirmeler” ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Özkan BALCI’nın sunumları ile “Yargıtay Kararları Işığında Ceza Muhakemesinde Temyiz Kanun Yolu” konularındaki eğitim seminerimiz meslektaşlarımızın yoğun katılımları ile 20 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Seminer açılış konuşmasında Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT;" Kıymetli vakitlerini ayırarak, bilgilerini bizimle paylaşmak için buralara kadar gelen çok kıymetli hocalarımız Prof.Dr. Çetin ARSLAN’a, Doç.Dr. Yağmur Müge AKMAN’a ve Yargıtay Cumhuriyet Savcımız Özkan BALCI’ya bir kez daha teşekkür ediyor, bilgilerini tazelemek ve doğruya ilk elden ulaşmak adına hafta sonlarını burada değerlendiren Aksaray Barosunun seçkin avukatlarına saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Av. Erkan GÜZGÜLÜ, Arda ÖDEMİŞ ve Emre UZAN tarafından sunumu gerçekleştirilen Ulusal Hukuk Ağı Projesi eğitimi, UHAP Uygulama Yönetimi seminerimiz 20 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.