Hızlı Erişim

Menü

AVUKATLIK MESLEĞİNDE YAPAY ZEKÂ KULLANIMI EĞİTİM SEMİNERİMİZ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

9.05.2026
30

Baromuzun meslek içi eğitim faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen “Avukatlık Mesleğinde Yapay Zekâ Kullanımı”  konulu eğitim semineri, Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Yavuz ERDOĞAN, Baromuz Avukatlarından Sayın Av. Dr. Erdem DOĞAN ve Ankara Üniversitesi Üyesi Sayın Av. Esat Erbil TAVUS’un değerli sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Teknolojinin hukuk dünyasına etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiği günümüzde gerçekleştirilen seminerde; yapay zekâ uygulamalarının avukatlık mesleğinde kullanım alanları, hukuki süreçlere etkileri, etik ve mesleki sorumluluk boyutları ile gelecekte hukuk pratiğinde meydana getirebileceği dönüşümler kapsamlı şekilde ele alındı.

Baro Başkanımız Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN yaptığı konuşmada; seminere katkı sunan Sayın Prof. Dr. Yavuz ERDOĞAN, Sayın Av. Dr. Erdem DOĞAN ve Sayın Av. Esat Erbil TAVUS’a değerli paylaşımları ve katkılarından dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu.

Fotoğraf Galerisi