ÖDÜLLÜ RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI
Tarih: 8.04.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 14170

Aksaray Baro Başkanlığı Çocuk Hakları Komisyonu tarafından İlköğretim Okulları arası Resim ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Baro Başkanımız Av.Levent BOZKURT ve Aksaray Barosu Genel Sekreteri Av.Yakup ZENGİN'in de yer aldığı bir komisyon tarafından seçilmiştir.

1.Seçilen Resim Milli Eğeminlik İlköğretim Okulundan Şeyma SAÇKAN,2.Seçilen Resim Mehmet Timur Sarrafoğlu Okulundan Esma DURMUŞ, 2.Seçilen Resim Selçuk İlköğretim Okulundan Yasemin ESER ve Mansiyon Ödülüne layık görülen resim ise Milli Eğemenlik İlköğretim Okulundan  Kardelen Kübra KUTLU olmuştur.

Dereceye giren İlköğretim Okulu öğrencilerin ödülleri Geleneksel Avukatlar Günü Balosunda Baro Başkanımız Avukat Levent BOZKURT,Milletvekili Osman ERTUĞRUL,Belediye Başkanı Nevzat PALTA,Alay Komutanı J.Alb.Erdal EREN,Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif ÖZBEK ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan SELÇUK tarafından takdim edilmiştir.

Ödül töreni sonrasınada Aksaray Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Zübeyde AKÇA öğrenciler ile hatıra fotografı çektirmiştir.

<<<Haziran 2024><<
Haziran 2024